Известие

Collapse
No announcement yet.

тампон двигател 2.0 ts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тампон двигател 2.0 ts

Колеги помагайте. Разби се втулката на алуминиевата конзолка към купето отгоре в дясно на двигателя .По магазините ми казват че върви с конзолата и даже цена не могат да ми кажат, камоли да ми я докарат . Мотора е цф2 155 коня .

http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=2&edit=1

Comment

Както ти е написал колегата.
      Използваш момента за сменяване на ролки и ремъци или си правиш от подръчни средства "преса".Шплика....болт и т.н.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз разбирам за тампона на конзолата, хваната към купето.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Те са еднакви.
          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Да те са еднакви,ама ако му е заминал този горе,почти сигурно че е заминал и този лапата.
            Иначе съм чел между редовете и съм разбрал за другия
            Пуууу даже съм си мислел че е нафта
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

На размери са еднакви двата ама имат принципно разлика в самата гума. Този на конзолата към купето е направен така, че да поема няколко милиметра ход напред назад докато този към конзолата на двигателя е плътен
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Working...
              X